to your curiosity

Nieuwsgierig geworden naar de achtergrondinformatie bij dit concept? Download dan hier onze brochure.

Nature is the most powerful designer on earth. Let's build with it!

Groene gevels zijn zowel mogelijk in nieuwbouwprojecten als dat zij veel mogelijkheden bieden voor renovatieprojecten.

Alle bijhorende uitvoeringstekeningen met aansluitingen en details kunnen door ons gemaakt worden in AutoCad (2 dimensionaal) of Revit (3 dimensionaal/BIM). Technische en constructieve vragen lossen wij samen met je op. edGreen heeft een architectenbureau als zusterbedrijf. Door hen kan een duurzaam en eventueel energie neutraal ontwerp worden gemaakt voor het hele gebouw waarbij uiteraard de groene wand ten volste benut wordt in de architectuur. Ze zijn op de hoogte van alle ins en outs van het door ons ontwikkelde systeem.

Prijs

Uiteraard is de prijs afhankelijk van het oppervlak van de wand(vlakken), de gekozen kleur van de blokken, de bereikbaarheid alsook het gekozen irrigatiesysteem. Graag voorzien wij je van een richtprijs of offerte indien je ons tekeningen van het project bezorgt. Over het algemeen is dit het edGreen groene gevelsysteem op de markt met uitzondering van de grondgebonden/hedera systemen het gunstigste in prijs!

Uiteraard is de prijs afhankelijk van het oppervlak van de wand(vlakken), de gekozen kleur van de blokken, de bereikbaarheid alsook het gekozen irrigatiesysteem. Graag voorzien wij je van een richtprijs of offerte indien je ons tekeningen van de locatie van de groene wand bezorgt. Over het algemeen is dit groene gevelsysteem op de markt het gunstigste in prijs!

Vraag een offerte aan

Waar u alvast rekening mee kunt houden

Er is een kleine technische ruimte van 2 tot 4 m² nodig met aansluitingen voor internet, stroom, riool, waterleiding en eventueel internet. De wand dient opgebouwd te worden op een fundering of andere ondergrond die de muur kan dragen. Als je de groene muur toepast als buitenspouwblad dient rekening te worden gehouden met verankering aan het binnenspouwblad zoals bij een buitenspouwblad noodzakelijk is. Tijdens het plaatsen en beplanten van de wand is er een steiger nodig.

Voordelen

  • Eenvoudig, bouwkundig groene gevelsysteem
  • Prijsgunstig
  • Circulair te bouwen
  • Kan het buitenspouwblad vervangen