to your curiosity

Nieuwsgierig geworden naar de achtergrondinformatie bij dit concept? Download dan hier onze brochure.

Nature is the most powerful designer on earth. Let's build with it!

Groene gevels zijn zowel mogelijk in nieuwbouwprojecten als dat zij veel mogelijkheden bieden voor renovatieprojecten. edGreen heeft een architectenbureau als zusterbedrijf, DMV Architecten. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs van het door ons ontwikkelde systeem. Alle bijhorende uitvoeringstekeningen met aansluitingen en details kunnen door edGreen gemaakt worden in autocad (2 dimensionaal)  of revit (3 dimensionaal/bim) . Technische en constructieve vragen lossen wij samen met je op.

Je kunt zelfs jouw hele gebouw laten ontwerpen op een duurzame en eventueel energie neutrale wijze door ons zusterbedrijf waarin uiteraard de groene wand ten volste benut wordt in de architectuur.

Prijs

Uiteraard is de prijs afhankelijk van het oppervlak van de wand(vlakken), de gekozen kleur van de blokken, de bereikbaarheid alsook het gekozen irrigatiesysteem. Graag voorzien wij je van een richtprijs of offerte indien je ons tekeningen van de locatie van de groene wand bezorgt. Over het algemeen is dit groene gevelsysteem op de markt het gunstigste in prijs!

Vraag een offerte aan

Voordelen

  • Neemt geen aardoppervlak in beslag, het voegt iets toe.
  • Filtert fijnstof uit de lucht.
  • Reduceert omgevingslawaai door absorptie van geluid.
  • De muur is zelfdragend.

Waar u alvast rekening mee kunt houden

Er is een kleine technische ruimte van 2 tot 4 m² nodig (hoeft geen aparte ruimte te zijn)  met aansluitingen voor internet, stroom, riool en waterleiding. De wand dient aangezet te worden op een fundering of andere ondergrond die de muur kan dragen. Als je de groene muur toepast als  buitenspouwblad dient rekening te worden gehouden met verankering aan het binnenspouwblad zoals bij een buitenspouwblad noodzakelijk is.
Tijdens het plaatsen en beplanten van de wand is er een steiger nodig.